Andreas Møller Mulvad

Adjunkt, Ph.D.

E-mail: amm.mpp@cbs.dk

Telefon: (+45)38153539

Andreas Møller Mulvad (f. 1983) er kandidat i sociologi (København), master i kulturgeografi (Bristol), samt Ph.D. i statskundskab (København). 
 
Hans forskning kombinerer historisk sociologi, international politisk økonomi og idéhistorie. Grundperspektivet er en komparativ udforskning af den kapitalistiske modernitets vidt forskellige udviklingsforløb i Kina og Vesten. Han har publiceret om ideologiske debatter og politisk økonomi i Kina samt om Norbert Elias’ relationelle sociologi. 
 
Hans CISTAS projekt udvikler en republikansk nyfortolkning af Civilsamfund, som et begreb der var allerede var vigtigt før den kapitalistiske modernitet og konsolideringen af den liberale stat, og som også har relevans hinsides denne historiske kontekst. 


Se mere om CISTAS projektet her: Det danske civilsamfund i et komparativt perspektiv.

Nyheder

04-09-2018
Endnu en spændende sommer for CISTAS projektet!
 
 

CISTAS projektet har deltaget i flere forskellige konferencer over sommeren, herunder ISA, LSA, CSSI, PROS, EGOS og SASA.
22-08-2018
Cistas får tilknyttet et Marie Skodlowska-Curie Post-Doctoral Fellowship september 2018.
 
 


01-08-2018
Ph.D projekt: Selvorganiserede netværk og fællesskaber, demokratisk styring og sociale medier.
 
 

Copenhagen Business School åbner op for ansøgninger til Ph.d. projekt, som en del af CISTAS forskningsprojekt. Ansøgningsfrist 1.10.2018
29-11-2017
Succesfuldt Ph.D. forsvar
 
 

Tillykke til CISTAS forsker Anders Sevelsted!
23-08-2017
Seminar ved Australian National University (ANU)
 
 

CISTAS-forsker, Maj Grasten, inviteret til at holde et seminar ved ANU på baggrund af hendes forskning i det globale civilsamfund og folkeretten