Andreas Møller Mulvad

Adjunkt, Ph.D.

E-mail: amm.mpp@cbs.dk

Telefon: (+45)38153539

Andreas Møller Mulvad (f. 1983) er kandidat i sociologi (København), master i kulturgeografi (Bristol), samt Ph.D. i statskundskab (København). 
 
Hans forskning kombinerer historisk sociologi, international politisk økonomi og idéhistorie. Grundperspektivet er en komparativ udforskning af den kapitalistiske modernitets vidt forskellige udviklingsforløb i Kina og Vesten. Han har publiceret om ideologiske debatter og politisk økonomi i Kina samt om Norbert Elias’ relationelle sociologi. 
 
Hans CISTAS projekt udvikler en republikansk nyfortolkning af Civilsamfund, som et begreb der var allerede var vigtigt før den kapitalistiske modernitet og konsolideringen af den liberale stat, og som også har relevans hinsides denne historiske kontekst. 


Se mere om CISTAS projektet her: Det danske civilsamfund i et komparativt perspektiv.

Nyheder

01-02-2019
Ny deadline for Movements and Morality konferencen 28-29 maj
 
 

Hvis du ønsker at deltage i Movements & Morality konferencen, så er der blevet lavet nye deadlines!
09-01-2019
Lars Bo med i Altingets fagpanel om civilsamfund
 
 

Lars Bo har sagt ja til at sidde i fagpanelet for Civilsamfundets Videnscenter.
04-12-2018
Bog udgivelse: From Financial Crisis to Social Change
 
 

Cistas forsker Andreas Møller Mulvad har bidraget med et kapitel til den nyeste udgave af bogen "From Financial Crisis to Social Change: Towards Alternative Horizons" (Palgrave Macmillan, 2018)
04-12-2018
Ny publicering af Anders Sevelsted
 
 

CISTAS forsker Anders Sevelsted har netop publiceret en ny artikel kaldet "Protestant Ethics-In-Action: The Emergence of Voluntary Social Work in Copenhagen 1865-1915" i European Journal of Sociology / Archives Européennes de Sociologie
04-09-2018
Endnu en spændende sommer for CISTAS projektet!
 
 

CISTAS projektet har deltaget i flere forskellige konferencer over sommeren, herunder ISA, LSA, CSSI, PROS, EGOS og SASA.